Men annars då?

Ja vad har hänt sedan jag satte min fot i det (då) vita Sverige?
 
Inte speciellt mycket. Låg sjuk i en och en halv vecka. Kom inte många steg utanför dörren. Istället för att vara inneboende med mina föräldrar så har jag typ blvit granne. Sover väldigt ofta i mitt barn rum dock. Inflyttningen fick väl inte den bästa starten och det är för mycket negativa energier där inne just nu... Ska tag i det nu i veckan...
 
Jag har börjat jobba på ett jobb jag hatar och tänker säga upp mig (i skrivande stund) imorgon bitti. Nej, jag vägrar gå omkring med en brännande illamåendes kännsla i kroppen och gråta en hel förmiddag för jag ska jobba dagen efter. No, thank you! Jag kom inte heller in på min drömutbildning, vilket sög mycket av min livslust ur mig.
 
Träna har jag inte heller gjort, även om jag borde. Jag var på gymmet för första gången idag och körde kondition. Orkar inte med mycket pågrund av ovanstående stycke. Söka jobb (igen...) ska jag börja göra, men det jag hittar är lite för långt bort... Maila komvux om vidare utbildning ska också fixas. Livet ska rulla på helt enkelt.
 
Hästarna har kommit tillbaka in i mitt liv igen. Med dunder och med brak har jag nu ridit på två nordsvenskar. En travare och en bruksnordis. En gammal bekant och en ny vän. Båda lika underbara ändå! Har saknat häst ryggen så enormt. Ändå kändes det inte ovant att sitta upp. Väldigt naturligt. Muskler, å andra sidan, tycker att jag har fått en mental rubbning.
 
Så det är det de.